Kriegsgott – H8 4All – dalpremier

Az Odium Records gondozásában fog megjelenni a lengyel black metalos Kriegsgott projekt új EP-je H8 4All címmel, amiről máris itt van címadó dalának videója.

A projektet a Black Altar frontembereként is ismert Shadow hívta életre 2003-ban. Zenéjét ő egyszerűen Hateful Black Metalnak nevezi. EP-je 2021 januárjában fog megjelenni (250 példányban) Hell-Born című új albumával együtt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!