Azarath – Megjelent az új lemezük

Saint Desecration címmel jelent meg a lengyel Behemoth dobosa, Inferno alapította blackened metalos Azarath új albuma. Lemezükről az alábbiakban Beyond The Gates Of Burning Ghats daluk videóját láthatjátok.

A bandában az alapító Inferno mellett Bart gitáros (Damnation, Armagedon), Peter basszer (ex-Lost Soul) és az új énekesük, Skullripper (Embrional) tevékenykedik. Lemezük  borítóján Marta Promińska (Hypnagogic Painting) festménye látható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!