Balázs Fecótól búcsúzunk az énekes utolsó stúdiófelvételével

69 éves korában elhunyt Balázs Fecó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész, a Korál és a Taurus zenekar alapítója, frontembere, a Neoton egykori tagja.
A “Bajnok & Zefi 40” albumon hallható “A tegnap itthagyott” Balázs Fecó utolsó stúdiófelvétele, a Mobilmánia ezzel a dallal búcsúztatja az énekest.
Mobilmánia (km. Balázs Fecó) – A tegnap itthagyott 
(szöveges video a “Bajnok & Zefi 40” albumról)

Zeffer András így búcsúzott Fecótól Facebook oldalán:

“Drága Barátaim, engedjétek meg hogy a magam módján elbúcsúzzam drága Fecó Barátunktól, aki kórházba kerülése előtt még felénekelte nekünk egy dalomat  a Bajnok & Zefi 40 lemezünkre. Ez lett az Ő utolsó stúdió munkája.

Az utóbbi hetekben rendkívül közel kerültünk egymáshoz, sokat beszéltünk telefonon, sok-sok közös dolgot terveztünk…

Isten veled barátom, Isten veled Fecó. Nem felejtünk el soha.Nagyon, de nagyon sajnálom, hogy nincs már itt velünk…”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!