Dread Sovereign – A világ el van ítélve

A Primordial énekese Nemtheanga által működtetett ír doom metalos Dread Sovereign január 15-én Alchemical Warfare címmel adja ki harmadik nagylemezét, amivel kapcsolatban az alábbiakat mondta:

Több éve készül az új  Dread Sovereign  lemez, mely egy kicsit vakmerőbb és gyorsabb lesz, mint a korábbi lemezink. Az Alchemical Warfare továbbra is, mondhatni sablonszerűen a végzetről fog szólni. A világ el van ítélve és mi mocskos prófétákként szórjuk az igéinket.

A lemezről elsőként Nature Is The Devil’s Church videójukat nézhetitek meg.

https://youtu.be/G65CGgTm9_I

Dread Sovereign – Alchemical Warfare

(Metal Blade Records)

1. A Curse on Men
2. She Wolves of the Savage Season
3. The Great Beast We Serve
4. Nature Is the Devil’s Church
5. Her Master’s Voice
6. Viral Tomb
7. Devil’s Bane
8. Ruin Upon the Temple Mount
9. You Don’t Move Me (I Don’t Give a Fuck) 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!