In Malice’s Wake – “Gehenna” videopremier

“Már a kezdetekkor látható volt, hogy a “Gehenna” lesz az album zárója. A szám lehengerlő sötétsége mintha valami összegzés lenne, ami magába foglalja az összes megelőző dal lényét. Mindezek mellett nagyjából 50/50 arányban oszlik meg a Leigh és én munkám benne, ami ritkaság, hiszen a dalokat általában mindig egyikünk írja. Ez egy hatalmas összefogás volt a banda részéről.  Ezzel a dallal zártuk az albumot, ez a hosszú dal adja a hosszú lemezborító alapját is, és nagyon büszkék vagyunk rá. Remélem mindenkinek tetszeni fog! – Shaun Farrugia

A “The Blindness of Faith” világszerte november 13-án jelent meg digipak CD és digitális formában. Az előrendelhető csomagok széles választéka, beleértve az új ruházatok nagy választékát, már elérhető az alábbi linkeken keresztül.

Tracklist

  1. The Blindness of Faith
  2. Graven Image
  3. See the Light
  4. Religious Holocaust
  5. Unbound Sinful Light
  6. Houses of God
  7. To Die As One
  8. Into the Outer Darkness
  9. Ritual Slaughter
  10. Gehenna

Tagság:
Shaun Farrugia – Vokál / Gitár
Leigh Bartley – Gitár
Karl Watterson – Basszusgitár
Mark Farrugia – Dob

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!