Mina Caputo – Nem a pénz, a zene gyógyít

The Mones címmel adta ki új 10 dalos szólólemezét a Life Of Agony énekese/énekesnője, Mina Caputo. Lemezén ez év zűrzavaraira reflektál, és dalaival kíván bátorságot és erőt adni az embereknek.

Képes vagyok minden traumámat és a világ traumáját kreatív energiává változtatni.” – magyarázza. “A bölcsességért vagyok itt a füldön, semmi másért. Nem hírnév miatt, és nem pénzért. Mert nem a pénz, hanem a zene gyógyit. Azért vagyok itt, hogy odaadjam a gyógyító zenét, hogy az embereknek legyen erejük folytatni a küzdelmet.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!