Bipolar Disorder – Tudathasadás, skizofrénia és hasonló mentális problémák

Dive Into The Sea Of Dying címmel jelent meg a gyászos atmoszférájú doomot death metalt játszó Bipolar Disorder duó (Tóth József gitáros – Degragore, Liquid Cemetery, Nekrofília stb., és Sütő Gábor énekes – ex-King Furia, Degragore) új lemeze. Lemezükre felkerült egy József Attila, valamint egy Kemény Somon vers is.

A Bipolar Disorder koncepciója az emberi elme kivizsgálása, megfigyelésére alapuló tanulmányokra épül. Tudathasadás, skizofrénia, bipoláris zavar, idegösszeomlás, depresszió, disszociatív személyiségzavar és még sok hasonló mentális probléma a központi téma.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!