Blood Region – Hallgasd meg új EP-jüket

A finn progresszív heavy metalos Blood Region november 11-én, az Inverse Records égisze alatt jelentette meg The Silent Village című három dalos EP-jét.

A The Silent Village egy erős folytatása a tavalyi Tales of the Backwoods című debütáló albumunknak.  A címadó dal eredetileg egy több mint 15 évvel ezelőtti demósáv, amiből kidolgoztuk ennek az EP-nek a fő témáját. A dalok dallamosak, riffelősek, hangulatosak és különböző műfajú hangzásvilággal rendelkeznek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!