Amorite – Metamorphosis – dalpremier

Metamorphosis címmel mutatta be jelenleg készülő új nagylemezén első dalát a hazai old-school death metalos Amorite. Új lemezük az Archaic Face Of Ecstasy címet viseli, melyhez jelenleg kiadót keresnek.

Közel a cél. 2017-ben úgy döntöttünk, egy teljesen szabad felfogású lemezt készítünk. Rengeteg nehézség után az album munkálatai már az utolsó fázison esnek át, hogy hamarosan kezdetét vehesse az ősi rituálé azoknak, akik átadják magukat az élménynek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!