Így énekli Floor Jansen a Jégvarázs betétdalát!

2013-ban került a mozikba a Frozen, magyarul Jégvarázs című amerikai animációs film első része, amely Hans Christian Andersen A Hókirálynő című meséje alapján készült. E mű egyik legismertebb dala a Let It Go, amelyet Idina Menzel énekelt. 

A finn-brit-holland Nightwish sokakhoz hasonlóan a COVID-19 pandémia miatti kényszerpihenőjét tölti, áprilisban megjelent Human :II: Nature című lemezével indult volna októberben turnéra a banda, ám a tagok nem unatkoznak. Tuomas Holopainen másik projektjének, az Aurinak második lemeze már elkészült, de az énekesnő Floor Jansen is zenével foglalkozik. 

Az énekesnőnek és a Sabaton-dobos Hannes Van Dahl-nak három és fél éves kislánya, Freja hónapok óta hallgatja és énekelgeti a Jégvarázs fent említett betétdalát, ennek örömére híres anyukája úgy döntött: ő is felénekli a számot. 

 "Freja hónapok óta hallgatja a Let It Go című dalt a Jégvarázs című Disney-filmből. Hiányzik a koncertezés, a szórakozás ezért, úgy döntöttem, készítek egy covert a dalból! Let It Go hónapok óta nekem is a fejemben ragadt, és most rajtad a sor.;) Adtunk hozzá egy kis rock és metal hangzást, és a saját stílusunkból!"

Íme, a Let It Go Floor értelmezésében:

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!