Sainted Sinners – December elején jelenik meg a Hirleman Bercit is a soraiban tudó német hard rock csapat új nagylemeze!

December 4-én jelenik meg a német hard rock zenekar, a Sainted Sinners új nagylemeze ''Unlocked & Reloaded' címmel. Az El Puerto Recordsnál megjelenő album lesz az első, amin a Tygers Of Pan Tang frontember Iacopo "Jack" Meille énekel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!