Adamantis – Hallgasd meg első lemezüket

Far Flung Realm címmel október 23-án jelent meg az epikus power metalt játszó Adamantis debütáló lemeze. A lemezre 11 húzós erejű metal himnusz került fel, amiket az alábbiakban hallgathattok végig.

A Far Flung Realm a klasszikus ’90-es évek és 2000-es évek eleji power metal iránti szeretetünkben gyökerezik. Úgy érezzük, hogy mindenfajta fém rajongónak kellene lennie valaminek, amit itt élvezhet!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!