Spirit Adrift – Battle High – új videó

Az elmúlt hetekben jelent meg a pszichedelikus heavy doomban utazó amerikai Spirit Adrift negyedik albuma Enlightened In Eternity címmel, amiről Battle High daluk kapott vadonatúj videót.

Ez egy háborúellenes dal, és mi készítettünk hozzá egy videót, ami lehet kicsit közhelyes, főleg hogy a metal zenekar nem a háborút dicsőíti, de valami őszintébb és reálisabb dolgot akartunk csinálni. Ennek a dalnak a mondani valója, hozzáállása jobban megfelel azoknak a srácoknak, akik feltalálták a metalt és olyan dalokat írtak, mint a Hand of Doom és a War Pigs. Mint mindig, most igyekszünk tiszteletben tartani ezt a hagyományt, és a magunk módján tovább vinni a fényt.” – mondta Nate Garrett.

A banda lemezebemutatójának karantén livestream videóját pedig az alábbiakban nézhetitek végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!