Ösztönös vérszomj – Itt az új Hatebreed-album nyitódala

November 27-én a Nuclear Blast kiadónál jelenik meg a Hatebreed nyolcadik nagylemeze. A hardcore-legendák Weight of the False Self albumáról a címadó szám után a nyitódal, az Instinctive (Slaughterlust) is meghallgatható.

Jamey Jasta frontember ezt mondja a dalról:

A túlélésért folytatott harcban, amit jelenleg nagyon sokan vívunk, ki kell adnunk magunkból a bennünk élő állatot, és az ösztöneinkben kell bíznunk.

Matt Byrne dobos pedig a lemezről:

Ezen a lemezben nincs hiány szaftos riffekből és adrenalinnal túlfűtött dobokból. Büszkén mondhatom, hogy folyamatosan olyan zenét csinálunk, amelyre a nappaliban mosholhatsz és lerombolhatod a lakásodat.

//www.youtube.com/watch?v=YvvyP2kl4nw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!