Hell:On – My Testament – Klippremier

Az ukrán death-thrash metalos Hell:On november elsején Scythian Stamm címmel adja ki hatodik nagylemezét, amivel egyben 15 éves fennállásukat is megünneplik.

Pályafutásuk tizenöt éve alatt rengeteg időnk volt arra, hogy összpontosítsuk és csiszoljuk a hangzásunkat, ami új hatodik albumunkon teljesedik ki. Egy igazi Hell:On lemezt kaptok tőlünk.

Lemezük újabb előzeteseként a My Testament hivatalos videóját láthatjátok.

Hell:On – Scythian Stamm 

(Hell Serpent Music)

1. Spreading Chaos
2. The Architect’s Temple
3. Ashes Of The Gods
4. Under The Protection From Beyond
5. Movements Of The Godless
6. The Denial Of Death
7. B.S.B.
8. Whispers Of The Past Yet To Come
9. Roaring Silence
10. My Testament

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!