Soen – Antagonist – klippremier

Martin Lopezt (Opeth, Amon Amarth) vezette svéd progresszív metalos Soen 2021. január 29-én jelenteti ötödik stúdióalbumát Imperial címmel a Silver Lining Music gondozásában. A lemezükre nyolc vadonatúj dal kerül fel a bandától megszokott pszichedelikus és lágy hangulattal, jelenkorunk eseményire reagálva.

Mindig is egy olyan banda voltunk, amelyiknek megvan az-az akarata, hogy harcoljon a szabadságért és minden más fontos dologért az életben. Az embereknek fel kell tennünk az olyan nagy kérdéseket, hogy a jelen világban mi a fenét is csinálunk az életünkkel, vagy hogy hol az empátia? Miért tekintünk magunkra uralkodó fajként a földön?

Lemezükről elsőként Antagonist daluk videójával ismerkedhettek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!