Loudblast – The Promethean Fire – klippremier

November elején új lemezével tér vissza a francia death/thrash metalos Loudblast. Az idén 35 éves banda november 6-án, Manifesto címmel hozza ki 10 brutális dalt tartalmazó albumát a Listenable Records kiadásában. Ezen a lemezen mutatkozik be a zenekar új tagja Frédéric Leclercq (ex-Dragonforce) basszusgitáros. Az alábbiakban máris itt van The Promethean Fire videójuk.

Stéphane Buriez énekes-gitáros frontember a következőket mondta az új album kapcsán:

Ez az album erős érzelmekkel tölt el engem, lévén a dalszövegek témája az élet és a társadalom káoszáról, az emberiség sötét korszakairól és mindennapi gonosz tetteiről szól. Zeneileg a Manifesto magában foglalja előző albumunk, a Burial Ground stílusjellemzőit, egyben pedig a Disincarnate, a Sublime Dementia és a Cross the Threshold albumok hangulatát, vagyis egy vérbeli Loudblast lemezre számíthattok!

Loudblast – Manifesto

(Listenable Records)

1. Todestrieb
2. Relentless Horror
3. Erasing Reality
4. The Promethean Fire
5. Preaching Spiritual Infirmity
6. Invoking To Justify
7. Festering Pyre
8. Into The Greates Of unknowns
9. Solace In Hell
10. Infamy Be To You

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!