Készül a Dark Sarah új albuma!

Az egykori Amberian Dawn-énekesnő Heidi Parviainen Dark Sarah nevű projektje 2012-ben született, eddig négy albumot vett fel a formáció: 2015-ben jött ki az első lemez Behind The Black Veil címmel, 2016-ban a The Puzzle, 2018-ban a The Golden Moth került boltokba, idén nyáron pedig a Grim jött ki.

Sötét Sára útkeresését az első három lemez mutatta be, a Grim pedig ugyan elődeihez hasonlóan telis-tele van misztikus dolgokkal, ám itt Heidi már a Luna nevet viseli - boszorkányos dolgok és mágusok színesítik a kiadványt.

Azonban a finn énekesnő igencsak termékeny időszakát éli, ugyanis ma Facebookján jelentette be a csapat: készül az ötödik album!

"Az ősz tökéletes idő a kreativitásra! A kert alszik, a sünök téli álmot alszanak és hideg van odakint. Hivatalos...írom az ötödik Dark Sarah-albumot!"

- adta hírül Heidi, aki hozzátette: bár a koronavírus miatt a bulik most elmaradnak, de a zenekészítés nem áll le.

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!