Me And That Man – Itt van két dalkülönlegesség

Még tavasszal jelent meg a Behemoth frontemberének, Nergal dark, folk, blues szólóprojektjeként működő Me And That Man második albuma, amiről most két dalkülönlegességet osztott meg.

Van valami különlegességünk a számotokra. Szabadon streamelhetővé tettük a Mother Bury Your Sons és Down Below dalokat, amelyek korábban CSAKIS a limitált Box Set részeként voltak beszerezhetők.

A Down Below dalban az izlandi Sólstafir frontembere, Aðalbjörn Tryggvason vendégeskedik.

Idetartozó hír, hogy Nergal egyszerre dolgozik a Behemoth, valamint a Me And That Man új dalain továbbá november 27-én lát majd napvilágot a róla szóló dokumentumfilm is, az Adam The Apostate. Íme, erről pár előzetes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!