Mi a franc történik a Crystal Lake új klipjében?!

Nyáron két új kiadvánnyal is előrukkolt a japán Crystal Lake: a kétszámos Watch Me Burn EP-vel és a régi dalok újravett változataiból álló Voyages című válogatáslemezzel. A kislemez slágeres-éneklős címadó száma után most a darálós Disobey is kapott képi megjelenítést, méghozzá egy elég zűrzavarosat, amiben többek között feltűnik a “japán Hannibal Lecter”, néhány nevezetes piramis, a Black Flag logója, és még a vér is zuhog, miközben a bandatagok más híres zenészeknek beöltözve parádéznak, Freddie Mercurytól a Panteráig.

A metalcore-csapat idén júliusban végre fellépett volna hazánkban, a Rockmaratonon, ami elmaradt. Aztán jött a hír , hogy a Parkway Drive-turné pótlásán ők az új előzenekar, de mivel ebből Budapest kimarad, így hozzánk legközelebb Bécsben lesznek láthatók március 30-án. Reméljük, ha a helyzet engedi, pótolják a magyar koncertjüket is!

Addig is itt vannak a Watch Me Burn EP klipjei:

//www.youtube.com/watch?v=UXXupitKSWo

//www.youtube.com/watch?v=tmUEwyRCJ9I

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!