Macabre – Klippremier – Your Window Is Open

9 év után új albummal jelentkezik az extrém metal színtér egyik úttörőjének is nevezett chicagói Macabre zenekar. Az 1985-ben alakult banda a zenéjét murder metalnak nevezi. Ez egyébként a thrash, death és a grindcore keverékét jelenti sorozatgyilkosokról, tömeggyilkosokról és egyéb hasonló dolgokról szóló, morbid humorral tálalt szövegekkel kísérve. A csapat, az 1993-as Sinister Slaughter lemez után 27 évvel visszatért a Nuclear Blast kiadóhoz, így a 2011-es Grim Scary Tales lemez utódja november 13-án Carnival Of Killers címmel az ő gondozásukban jelenik majd meg. A már több, mint harmincöt éve nyomuló banda még mindig az eredeti felállásban, vagyis – Charles „Nefarious” Lescewicz basszer/énekes, Lance „Corporate Death” Lencioni gitáros/énekes és Dennis „The Menace” Ritchie dobos – tolja a metalt, és természetesen most is a sorozatgyilkosok szolgáltatják a mondanivaló alapját. Az új lemezről második előzetesként a klippel kísért Your Window Is Open került bemutatásra.

2017. augusztus 7-én, a Purci Dance Party keretében, a Possessed vendégeként Budapesten is koncertezett a proto-death/grind/thrash csapat. A Dürer Kertes bulin ott volt még a Siberian Meat Grinder is Oroszországból, akik már hazajárnak hozzánk.

Macabre – Carnival Of Killers
(November 13 – Nuclear Blast)

01. Intro
02. Your Window Is Open
03. Joe Ball Was His Name
04. Sticky
05. Abduction
06. Tea Cakes
07. Them Dry Bones
08. Richard Speck Grew Big Breasts
09. Slaughter House
10. Breaking Point
11. The Lake Of Fire
12. Warte, Warte
13. Now It’s Time To Play
14. The Wheels On The Bug
15. Corpse Violator
16. The Murder Mack

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!