Third Planet – Megjelent az első nagylemezük

T-0 címmel jelent meg a dallamos, modern pszichedelikus hard rockot játszó budapesti Third Planet első nagylemeze. A zenekar 2018 tavaszán alakult és eddig egy EP-t, valamint két videót adtak ki. Céljuk az, hogy olyan zenét hozzanak létre, mely képes a lehető legtöbb ember számára élményt nyújtani, miközben értékes és kliséktől mentes. A lemezfelvételit még februárban kezdték meg Garcia Szabolcs stúdiójában, de a vírushelyzet miatt csak nyár végén tudták befejezni.

Nem bánjunk a csúszást, mert egy csomó dolognak volt ideje kiforrni, főleg a billentyűsávoknak, amik nálunk még újdonságnak számítanak. Több dalhoz is kerültek elektronikai elemek, az Another World és a Raingame című számhoz intro is készült. A lemez utolsó dala is érdekes hangszerelést kapott, kizárólag elektronika és gitár a kíséret, sok mellékvokállal.

Another World daluk egy friss videót is kapott, lemezüket pedig az alábbi lejátszón hallgathatjátok végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!