Johansson & Speckmann – Elszabadították pokoli szörnyeiket

The Germs Of Circumstance címmel szabadított el új albumát a Rogga Johansson (Down Among The Dead Men, Echelon, Ribspreader, stb.) és Paul Speckmann (Master, Death Strike, stb.) nevével fémjelzett old-school death metalos Johansson & Speckmann projekt. A pokoli páros Brynjar Helgetun dobos (Kam Lee, Gods Forsaken) és Kjetil Lynghaug (Paganizer) gitáros társaságában újra visszatér, hogy bemutassa nekünk újabb szörnyeit.

Elérkeztünk a Johansson-Speckmann projekt ötös számú albumához. Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy jóbarátom, a veterán Rogga dalszövegeire írhatok zenét. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ilyen hosszú ideje együtt dolgozhatok vele. Remélem, mindannyian élvezni fogjátok ezt az anyagot.” – mondta Paul Speckmann.

Félórányi gyilkolásukat az alábbiakban élvezhetitek ki.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!