Tuatha de Danann – Utazások tündérvilágba

Október 16-án, a Trolllzorn Records kiadásában is megjelenik meg a brazil folk-rock úttörőjének mondott Tuatha de Danann hatodik negylemeze a The Tribes of Witching Souls. Lemezük most az újonnan megjelent Turn daluk hivatalos videóját nézhetitek meg.

A The Witching Souls Tribes a zenekar mitikus oldalára megy vissza és újra megszólítja Danu istennő lényeit, embereit, és énekel róluk néhány új dalt. Egy-egy karakter ismerős lesz, hisz ők már korábbi dalaiban szerepeltek. A dalszövegek utalásokat tesznek az óriás Brazuzanra, Finganfornra a törpe és más varázslatos utazásokra a tündérvilágba.” – mondja a lemezről Bruno Maia énekes.

A lemezen olyan különleges vendégek szerepelnek, mint Martin Walkyier (ex-Skyclad), Fernanda Lira (ex-Nervosa) és Dave Briggs (Waylander). Hallgassátok!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!