Warfect – Left To Rot – új videó

Spectre Of Devastation címmel november 13-án jelenik meg a svéd thrasher trió, a Warfect negyedik albuma, amiről második előzetesként Left To Rot videójukat láthatjátok.

Izgatottan mutatjuk be a második új nótát a novemberben érkező friss lemezünkről! A felvételek idén készültek, Fredrik vezetésével, a maszterizálást azonban egy igazi mesterre, Flemming Rasmussenre (Metallica, Rainbow stb.) bíztuk. A remek borítót pedig egy másik mesternek, Andreas Marschallnak (King Diamond, Kreator, Sodom, Obituary, Blind Guardian…) köszönhetjük.

Warfect – Spectre Of Devastation
(Napalm Records)

1. Spectre Of Devastation’
2. Pestilence
3. Rat King
4. Left To Rot
5. Hail Caesar
6. Into The Fray
7. Colossal Terror
8. Witch Burner
9. Dawn Of The Red

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!