Siculicidium – Egy véget nem érő utazás az alvilágban

November 26-án, Az alámerülés lárvái címmel jelenik meg az erdélyi black metalos Siculicidium harmadik lemeze. A Lugosi Béla és Pestifer alkotta duó hét évnyi hosszú várakozás után adja ki hét dalos új albumát a tőlük megszokott underground minőségben.

Hét hosszú év eltelt a második albumunk óta. Végre idén megjelenik az Az alámerülés lárvái, amelyen egy durvább, sötétebb és mélyebb zenét fogsz hallani. Nem azt mondom, hogy ez a legjobb Siculicidium album. De ez a legfontosabb. Határozottan.

Az alámerülés lárvái egy különleges konceptalbum, egy őrült történet, egy véget nem érő utazás az alvilágban, a másvilágban és azon túl is, megtörtént az alku, és tiszteletben kell tartanod a szerződést. A konceptalbum sokféle szinten értelmezhető, csak a zenére, a magyar szövegekre és a kiemelkedő borítóra támaszkodhatsz, a többi házi feladatot egyedül kell megoldanod. Ha magasról teszel a koncepcióra, akkor is élvezhető ez a nagyszerű, igazi Black Metal lemez!” – mondja Lugosi Béla.

Lemezük első előzeteseként a Raimondo Gaviano (Svart1) által készített Elidegenedés, tagadás című videójukkal ismerkedhettek meg.

Siculicidium – Az alámerülés lárvái (The larvae of the submergence)

(Sun & Moon Records)

1. Elővigyázatosság (Alertness)

2. A kút kávája (The ledge of the well)

3. Elidegenedés, tagadás (Alienation, Denial)

4. Alvilági szárnyalás (Tartarean wing)

5. Leírhatatlan gonoszságok (Indescribable evilness)

6. Lárvabőr (Larval skin)

7. Az alámerülés (The submergence)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!