Sólstafir – Her Fall From Grace – klippremier

Her Fall From Grace címmel tette közzé atmoszferikus post-rock balladájának videóját a Sólstafir. A banda november 6-án meg, Endless Twilight of Codependent Love címmel adja ki új albumát a Season Of Mist  gondozásában.

Íme Endless Twilight of Codependent Love albumunk új videója. Reméljük mindenki elvisz oda, ahová szeretné.” – mondja Aðalbjörn “Addi” Tryggvason, a zenekar frontembere.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!