Cadaver – 16 év után adják ki új lemezüket

A norvég death metalos Cadaver duó 16 év után adja ki új lemezét Edder & Bile címmel. Az alapító Anders Odden-Neddo mellé tavaly csatlakozott Dirk Verbeuren (Megadeth, ex-Soilwork, ex-Powermad, stb…) dobos. Lemezük november 27-én, a Nuclear Blast gondozásában fog megjelenni, amiről máris itt van Morgue Ritual videójuk.

A Morgue Ritual riffjei egyfajta időgép az extrém metal dicsőséges korszakához. A dal az 1988-as Into The Outside demó Morgue Rifling feljavított átírata. Ez a dal nem került fel az első albumra, és sokáig félre volt téve… méltatlanul. Egy igazi thrash gyökerekkel megírt nóta, ami a szervezett vallás képmutatásáról szóló. Nem tudnék elképzelni jobb módot az új Cadaver bemutatására, mint ezzel a dallal!” – mondja az alapító / gitáros / basszusgitáros / énekes Anders Odden.

Az alábbiakban tavaly bemutatott Circle of Morbidity videójukat láthatjátok, melyben a Possessed énekese, Jeff Becerra vendég vokálozik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!