Worlds Beyond

  1. Szárnybontogató szimfonikus metal Belgiumból.

A Worlds Beyond projektet a gitáros Tijmen Matthys álmodta meg 2016 nyarán. Ekkor kezdett el saját dalain dolgozni, amelyeket a zene és főként a szimfonikus metal iránti szeretete ihletett. Elképzelése a szépség és az erő kettősére épült, mindenképpen a lírai szopránnal szerette volna elegyíteni a rock/metal alapot. Alig egy év múlva már össze is állt a teljes felállás a zenekarhoz.
A következő évek leginkább próbákból álltak, de készültek demók, és néhány fellépésre is volt már lehetőségük. Debütáló albumuk Symphony of Dawn címmel 2020. december 12-én jelenik meg.
Elkészítették első videoklipjüket is, ezt tekinthetitek meg alább!

Tagok:

Valerie De Kempe – ének
Tijmen Matthys – gitár
Ewoud Dekoninck – basszusgitár
Robbe Adriaens – billentyű
Jakob Declercq – hegedű
Wout Debacker – dob

Facebook: https://www.facebook.com/worldsbeyondofficial/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!