Sodom – Novemberen új lemezt robbantanak

Genesis XIX címmel november 27-én lát napvilágot a német teuton thrash legenda, a Sodom új albuma, amin már új dobosuk a 31 éves Toni Merkel játszik. A borítót ezúttal is a grafikus géniusz, Joe Petagno készítette. Az album borítóját és dallistáját az alábbiakban ismerhetitek meg.

Sodom – Genesis XIX

( SPV)

1. Blind Superstition
2. Sodom & Gomorrah
3. Euthanasia
4. Genesis XIX
5. Nicht mehr mein Land
6. Glock N’ Roll
7. The Harponeer
8. Dehumanized
9. Occult Perpetrator
10. Waldo & Pigpen
11. Indoctrination
12. Friendly Fire

Tavaly megjelent 5 dalos Out Of The Frontline EP-jökün már hallható volt a hamarosan érkező lemezük címadó dala. Ezt hallgathatjátok meg most.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!