Powerman 5000 – Kísérletezőbb, és elektronikusabb lesz az új lemezük

Augusztus 28-án, The Noble Rot címmel jelent meg az indusztriális rockban utazó Powerman 5000 új lemeze. A banda tizedik albumáról Black Lipstic videójukat nézhetitek meg, amiről Spider One az alábbiakat mondta:

Ez a dal nagyjából le is fektette az egész lemez hangzásának alapjait, mert kísérletezőbb, elektronikusabb az előzőnél. Az énektémákkal talán Peter Murphyt próbáltam becsatornázni a dalba.

 Utólag megjelent Strange People Doing Strange Things videójukat pedig itt nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!