Dal-és klippremier: Taleteller – Emerald Creek

Nemrég készítettünk interjút a Taleteller alapítójával, Tóth Tiborral, hiszen nemrégiben jelent meg Aurora című új szerzeménye a csapatnak. 

Most a zenekar büszkén jelenti be, hogy mától új daluk és annak videója is elérhető, amely az Emerald Creek címet viseli, újabb darabja tehát a The Path címet viselő albumnak, amely egy történetet mesél majd el 12 dalon át.

 

De vajon mit várhat a hallgató a „Smaragd pataktól”? A balladaszerű dal nemcsak térben és időben mozdít ki egy egészen más univerzumba, hanem egy konkrét fantáziavilágba csöppenhetünk néhány perc erejéig, Annamari csodálatos hangjával vezetve.

emerald_borito_1_rgb.jpg

Nyomjuk hát meg a „Play” gombot és hunyjuk be a szemünket! Ezek után nincs más dolgunk, mint elképzelni Írország felföldjeit, elkísérni egy meggyötört vándort utolsó útjára: az örökkévalóságot ígérő smaragd patakhoz.

Íme, a klip!

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!