Ovtrenoir – Phantom Pain – dalelőzetes

Október 23-án, Fields of Fire címmel jelenik meg a francia post-metalos Ovtrenoir első lemeze, aminek első előzetes dalaként a Phantom Pain hallgatható meg.

Bármennyi ember is él a világon, mindig ugyan azt a fájdalmat érezzük. Legyen az fizikai, vagy mentális, lelki, ez az a pont, ami mindenkit összeköt: A fájdalom. Készüljetek, mert felégetünk mindent.” – üzenik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!