Anti-Mortem – Klippremier – STFU

2014-ben, New Southern címmel egyetlen kiválóan sikerült lemezt adott ki eddig az oklahomai southern metalos Anti-Mortem, majd néhány hónappal az anyag kiadását követően fel is oszlottak. Jó hír, hogy a zenekar nemrég visszatért, és máris felvettek pár dalt a legendás Bob Marlette irányítása mellett, aki már a debütöt is jegyezte.

Az újjáalakult Anti-Mortem felállás azonban három ponton is eltér a régihez képest: a két főarcot, a Texas Hippie Coalition is erősítő Larado Romo énekest és Nevada Romo gitárost Timmy „The Hitman” Braun dobos (ex-Texas Hippie Coalition) Coleby Thompson basszer (ex-Nine Left Dead) és Arik Hanradton gitáros (Sign Of Lies) egészíti ki. Az augusztusban bemutatott, Old Washita című első friss daluk után pedig most a második új dal is megérkezett, a videóval kísért STFU.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!