Sithlord – Next In Line – új szöveges videó

Next In Line címmel mutatta be új szöveges videóját az ausztrál származású Star Wars és sci-fi film mániás thrash metalo Sithlord.

A dal tavaly megjelent visszatérő lemezük a From Out Of The Darkness nyitótételeként ismert. A teljes lemezt az alábbiakban hallgathattok végig.

Miután a zenekar 14 éven át a Birodalom egy távoli előőrsben töltötte szolgálatát visszatért, újra összeállt és Császár felügyelte alatt legyártotta új fegyverét. A Jedik száműzni akarják a Császár új slágerlistáját, mely megakadályozására a 66 Rend titkos fegyverét a From Out Of The Darkness-t vetik be.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!