Fanatic Attack – Withstand the Storm – új dalelőzetes

A jelenleg harmadik nagylemezén dolgozó death/thrash metalos Fanatic Attack a napokban tette közzé újabb előzetes dalát Withstand the Storm címmel.

Íme második dalunk a készülő harmadik lemezünkről… Megtört a lassan 5 éve tartó “átok” és végre új, saját anyaggal jelentkezhetünk. Óriási köszönet Tóth Bettinának a grafikáért és a S.M.S Sparrow Music Studio-nak a mixing és mastering munkáért.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!