Contrarian – A gondolkodó ember metalzenéje

November 20-án, Only Time Will Tell címmel jelenik meg az avant-garde progresszív death metalt játszó Contrarian projekt negyedik albuma.

A Contrarian a gondolkodó ember metalzenéjét játssza, mind zenei, mind dalszövegi tekintetben. Ez a banda mind zenei, mind ideológiai tekintetben nagy mértékű eltávolodást jelent mindenféle műfajtól. A lemez tulajdonképpen az eredeti és autentikus death metal-riffek, a végtelenül gyors szólók és az észbontó dob-témák svédasztala. A Contrarian sosem ragad le egyetlen műfajnál, egyetlen témánál: örökösen változik és fejlődik. Az Only Time Will Tell albumon hallható dalok a klasszikus progresszív death metal műfaj mélyére hatolnak, és különféle atmoszferikus variációk révén valósul meg.

Lemezükről elsőként In A Blink Of An Eye daluk hivatalos videóját nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!