Soul of Anubis – Hallgasd meg Kyuss feldolgozásukat

A portugál sludge/doom metalos Soul of Anubis a napokban mutatta be új feldolgozásdalának videóját, melyet a legendás sivatagi rock banda, a KyussGreen Machine dalára készítettek el.

Büszkék vagyunk arra, hogy megmutathatjuk nektek és a világ legjobb stoner rock együttese számára elkészített dalunkat. Reméljük tetszeni fog.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!