TARJA & DEE SNIDER – Egy karácsonyi duett-dalon dolgoznak

A Twisted Sister frontembere, Dee Snider közös karácsonyi dalt készít az ex-Nightwish énekesnővel, Tarja Turunennel.

Dee Snider: "A karácsonyi ünnepekre közös dalt veszek fel Tarjával. Sok-sok évvel ezelőtt a feleségemnek írtam ezt a számot... Talán tudjátok, talán nem, de Celine Dion felvett egy karácsonyi dalt, amit én írtam (God Bless Us Everyone). Eredetileg a feleségem számára írtam, ajándék gyanánt, távolról sem kereskedelmi céllal. És képtelen voltam... Egyszerűen túl magas volt a nóta fekvése a hangomhoz. 

Dióhéjban annyi a sztori, hogy mégis el akartam készíteni a dalbl a saját verziómat, ezért hát felkértem Tarját, hogy duettezzen velem, mert tényleg iszantosan magas fekvésű részek vannak benne. A felvétel producere Jeff Pilson a Dokkenből és a Foreignerből. Épp mostanában fejezzük be a zenei alapokat, aztán kezdődik az éneklés. Maga a felvétel valamikor később jön ki az év folyamán."

 


 

 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!