Shrapnel Storm – Visions of Violent Past – lemezelőzetes

A finn old-school death metalos Shrapnel Storm augusztus 21-én saját neve alatt adja ki második lemezét, amiről Visions of Violent Past daluk szöveges videóját nézhetitek meg. A dal egy érdekes történetet mesél el a poszt-traumás stressz rendellenességről, amiről Ville „Yka” Yrjola énekes így beszél:

A dal egy a háborúból hazatért katona történetét mondja el, aki egyfajta fordított PTSD-vel rendelkezik. Ahelyett, hogy otthon pihenne, a halál és a fizikai konfliktusok közepén akar visszatérni a frontvonalba, mely ez az egyetlen hely, ahol otthon érezheti magát.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!