LINKIN PARK – Kiadatlan dalt tettek közzé a Hybrid Theory lemez idejéből: She Couldn’t

A 20 éves jubileum alkalmából spéci újrakiadást kap a Linkin Park ikonikus első albuma, a Hybrid Theory. Az október 9-én megjelenő album előzeteseként közzé is tettek egy eddig kiadatlan dalt, a címe: She Couldn't.

"Hihetetlen belegondolni, hogy már húsz év eltelt a Hybrid Theory kiadása óta. Minden hálánk a rajongóinknak, akik lehetővé tették számunkra ezt az epikus utazást."

A Hybrid Theory: 20th Anniversary Edition kiadvány super deluxe Box Set verziója 5 CD-t, 3 DVD-t, 3 LP-t rejt majd, továbbá egy 80-oldalas könyvet is, sosem látott fotókkal, egy Chester Bennington posztert, egy laminált turné-pass másolatot és még egyéb különlegességeket is.


 
LINKIN PARK - She Couldn't (kiadatlan dal, 2000)
LINKIN PARK - Hybrid Theory: 20th Anniversary Edition
(10/09 - Warner)

5 CD
01. Hybrid Theory
02. Reanimation
03. B-Side Rarities
04. LPU Rarities
05. Forgotten Demos

3 DVD
01. Frat Party At The Pankake Festival
02. Live Projekt Revolution 2002 (never-before-released)
03. Live At The Fillmore 2001 // Live At Rock Am Ring 2001

3 LP
01. Hybrid Theory
02. Reanimation
03. Hybrid Theory EP

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!