Voracious Scourge – Defleshed Messiah – dalelőzetes

In Death címmel augusztus 21-én jelenik meg a death metalos Voracious Scourge új lemeze, aminek első előzeteseként Defleshed Messiah hallgatható meg.

 A zenekart olyan jól ismert zenészek alkotják, mint Jason McIntyre gitáros (Suture), Mike Smith dobos (ex-Suffocation), Adrie Kloosterwaard énekes (Sinister), Tony Choy basszer (ex-Pestilence, Atheist) és Billy Richard gitáros. A lemezen vendégként felbukkan Andy LaRocque és James Murphy.

Voracious Scourge – In Death

(Massacre Records)

1. Retribution of the Damned (Intro)
2. Born Dead
3. Tank Tread Evisceration
4. Harbinger of Our Own Demise
5. A Life Condemned
6. In Death
7. Voracious Scourge
8. Heaven’s Scorched
9. Mental Enslavement
10. Defleshed Messiah

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!