Lemezmegjelenés után klippremierrel mutatkozik be a Stage Dives zenekar

A vokál megszólaltatója Kispál Balázs, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem mesterszakán végzett és számos nagyszínpadon játszott köszönhetően eddigi zenekarainak, illetve Balázst láthatjuk többek között Varga Viktor és Gáspár Laci élő zenekarában is.

 „Ez az új projectem és a lemez gondolata 2019-ben tudatosult bennem Mobilmánia zenekarból való távozásomkor, aminek 6 évig voltam a tagja. Voltak régebbi dalaim, amiket írtam, illetve ujjak is így ezeket összevetve rögzítettük vendég zenészekkel, mint Geröly Matyi dobnál (Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar) Németh Viktor László billentyű (Turn of Mind zenekar), Mong Máté szöveg (Burnout zenekar). Máté 3 számban is segített szövegírás terén, amit a “Vadvirág” a “Valami hív” és  a “Függetlenség” számokban hallhatjátok.”

Október 22-én nagykoncerttel mutatják be a lemezen szereplő dalokat, valamint rengeteg vendéggel is készülnek.

Facebook Esemény: https://www.facebook.com/events/3266008973421869/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!