WAYFARER – Dalpremier a denveri atmoszférikus black metal csapattól

A Romance With Violence címmel október 16-án jelenik meg az atmoszférikus black metalt epikus formában, folkos témák kíséretében játszó denveri Wayfarer negyedik albuma.

A 2018-as World's Blood lemez utódjáról már lehet is ismerkedni az első előzetes dallal.

A friss lemezanyagot már a világjárvány alatt rögzítette a csapat a coloradói Lakewoodban, mégpedig Pete deBoer irányításával, a keverést Colin Marston végezte a The Thousand Caves-ben, a New York-i Queensben, a maszterizálás pedig V. Santura (Woodshed Studio) munkája.  

 


www.facebook.com/wayfarercolorado

WAYFARER - The Iron Horse (Gallows Frontier, Act II)
(a 2020-as A Romance With Violence albumról)

WAYFARER - A Romance With Violence
(10/16 - Profound Lore Records)

01. The Curtain Pulls Back
02. The Crimson Rider (Gallows Frontier, Act I)
03. The Iron Horse (Gallows Frontier, Act II)
04. Fire & Gold
05. Masquerade Of The Gunslingers
06. Intermission
07. Vaudeville

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!