INVADER – Új felállásban érkezik az Ezer wattos vallás EP

Hamarosan egy Ezer wattos vallás című, 5 dalos digitális EP-vel jelentkezik a budapesti Invader.

A 2019-es Valóságelvonó lemez óta Lahovicz "Puccer" Zoltán és Munkácsi Tamás gitárosok mellé három új tag sorakozott fel, Nahi helyén már Feltein Attila (End Of Paradise) énekel, visszatért a csapatba Mezőfi József basszer (Omen, Akela), az új dobos pedig Csikós Csaba (Historica).


"Hamarosan jön az EP! Digitális formában lesz elérhető az ismert oldalakon és a Youtube-csatornánkon. Az egyik legrégebbi Invader dal 'felújított' változata, egy vadonatúj nóta, a kettő között két Tomi-sláger újragondolva, valamint az Ezer wattos vallás! Lehet készülni, mert jó lesz!

Első feleltetés szeptember 25.-én Székesfehérváron, majd október 2.-án a Backstage-ben játszunk. A teljes lemez ősszel jön."


www.facebook.com/Invaderzenekar

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!