Floor Jansen: elérhető a De Beelden Blijven angol nyelvű verziója

Korábban beszámoltunk arról, hogy a finn Nightwish frontasszonya De Beelden Blijven (~ "A képek megmaradnak") címmel egy holland nyelvű dalt rögzített, amely a War Child szervezet által készített Kinderen In Oorlog: 75 Jaar Later című dokumentumfilmben is felcsendül - a szervezet a háborús országokban élő gyermekek megsegítését tűzte ki céljául.

Floor még a dal felvétele előtt tett egy megható megemlékezést Instagramján, ugyanis 75 évvel ezelőtt szabadult fel szülőhazája, Hollandia a náci Németország irányítása alól.

A dalt azóta több nyelvre lefordították, most megérkezett az angol nyelvű verzió, a The Fight Goes On, íme!

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!