ENTOMBED A.D. – L-G Petrov énekes keményen harcol a rákkal, kemoterápiás kezelést kap

Az Entombed A.D. Facebook oldalán jelent meg az információ, hogy Lars-Göran Petrov énekest (ex-Entombed, Firespawn) rákkal kezelik.

"Szomorú hírek. LG Petrovnál rákot diagnosztizáltak és most kemoterápiával kezelik. Lélekben együtt vagyunk a tesónkkal, szorítunk neki. Ha támogatni kívánod ebben a küzdelemben, van egy GoFoundMe oldal, ahová adományt küldhetsz. #fuckcancer #fightforlifeandmetal."

A GoFoundMe oldalon azt írja L-G, hogy epevezetékrákkal kezelik, ami nem gyógyítható, és hogy már egy ideje harcol a kórral. A daganatot nem lehetséges teljesen eltávolítani, de az orvosok kemózással igyekeznek kontroll alatt tartani.

 


  

 

 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!