AGNOSTIC FRONT – Elhunyt a volt basszusgitárosuk, Alan Peters

Elhunyt az Agnostic Front volt basszusgitárosa, Alan Peters, aki 1987 és 1990 játszott a legendás New York hardcore bandában.

Agnostic Front: "Ez egy nagyon szomorú nap. Elveszítettük a tesónkat, egy jó barátot, egy volt zenésztársat, aki annak idején kivette a részét a Liberty And Justice For... lemezünk elkészítéséből.

Alan Peters (a fotón balról a második) többé már nincs velünk. Gyakran láttuk egymást itt és ott, de leginkább Dallasban találkoztunk. Legutóbb nem tudott lejönni a bulinkra, de akkor azt hittük, hogy pár hónap múlva, a következő kanyarnál majd találkozni fogunk. Ez sajnos már sosem jöhet össze. Legmélyebb részvétünk a Peters-családnak. Alannek komoly gyökerei voltak a pittsburghi színtéren és a NYHC-világban is. Nyugodj békében, tesó! Sosem feledünk."

 


Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!