Új számot adott ki a Mastodon a Neurosis frontemberével

Ismét egy zseniális dal született a Mastodon és a Neurosis frontemberének, Scott Kellynek a közös munkája nyomán. A hétvégén mejgelent Fallen Torches című számot eredetileg 2019-ben, a Mastodon és Kelly közös turnéja alkalmából tervezték kiadni, de elnapolták.

A szám a Medium Rarities című, ritka felvételekből álló válogatásanyag előzetese. A szeptember 11-én megjelenő anyagon lesznek feldolgozások, élő felvételek, instrumentális dalok és vendégzenészek is. A teljes számlista:

1. Fallen Torches (feat. Scott Kelly)
2. A Commotion (Feist cover)
3. Asleep in the Deep (instrumental)
4. Capillarian Crest (live)
5. A Spoonful Weighs a Ton (The Flaming Lips cover)
6. Toe to Toes (instrumental)
7. Circle of Cysquatch (live)
8. Atlanta (feat. Gibby Haynes)
9. Jaguar God (instrumental)
10. Cut You Up With a Linoleum Knife
11. Blood & Thunder
12. White Walker
13. Halloween (instrumental)
14. Crystal Skull (live)
15. Orion (Metallica cover)
16. Iron Tusk (live)

A Mastodon eközben továbbra is dolgozik az új lemezén, amihez Bill Kelliher gitáros szerint már 20 szám elkészült.

//www.youtube.com/watch?v=LiXTJvnWA_4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!