NAGAARUM – Elkészült a Covid Diaries lemez limitált CD-verziója is

Még májusban jött ki az új Nagaarum lemez, a Covid Diaries, a CD-verzió pedig pár napja látott napvilágot. Ez a projekt tizenkilencedik hanganyaga, sorlemezként pedig a tizenhetedik.

"Egy hosszabb szervező és átszervező munka eredményeként végül megjelent a koronavírus járvány generálta rendkívüli közrend alatt komponált lemez fizikai változata. Az NGC Prod és az Aesthetic Death közös kiadványaként 300 darabra limitáltan érhető immár el a digisleeve CD. Az első 44 darabhoz jár egy hatoldalas leporelló, ami az eredeti magyar szövegeket tartalmazza - ezt nevezhetjük die-hard verziónak."

'Utólag visszatekintve, azért is érdekes számomra a lemez, mert hazánkat lényegében elkerülte a járvány. Érdekes figyelni a különböző emberek véleményét az okokról, az idejében meghozott intézkedésekről, vagy a mások által emlegetett elhazudott adatokról, a lakosság fegyelméről, vagy hogy ez az egész csak egy átverés, világméretű kísérlet stb. A dolog szerintem sokváltozós, mert bár tény, hogy virulencia szempontjából egy eddigieknél jóval vadabb kórokozóról van szó - ezt megfigyelhettük az olasz, spanyol vagy a new yorki események kapcsán, viszont kevésbé súlyos a megbetegedés maga - bármennyire is a SARS - MERS víruscsaládról van szó...


www.nagaarum.com

 

www.facebook.com/nagaarumband...Amit érzek, az az, hogy az emberiség még mindig nem nőtt fel bizonyos feladatokhoz, ismét politikai ügyek generálódnak, meglovagolva, kihasználva vagy ugródeszkának használva a Covid-19-et.

Szándékosan nem foglalok állást, igyekszem mindenki véleményét befogadni, megrágni, bármiféle kényszer nélkül affelé, ami a saját verzióm kidolgozását jelentené. A lemeznek sem ez volt a célja. Élethelyzetekről szól, a viselkedésünket, a reakcióinkat, a reakciós jellemünket tükrözi. És hogy mit hoz a folyékony holnap, azt majd megtudjuk.

Köszönöm a részvételt a lemezen Szabó Rolandnak és Betty V-nek!
'
 

A negyedórás zárótétel, a Liquid Tomorrow:
 Videoklip a Competitors című dalhoz:
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!